4 Ιουλ 2008

Πιστοποιητικό συμμετοχής

Το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Άνοιξη της Ευρώπης 2008 είναι έτοιμο και μπορείτε να το μεταφορτώσετε και να το εκτυπώσετε από τη διεύθυνση http://www.springday2008.net/ww/en/pub/spring2008/homepage.htm (δεξιά στην οθόνη, υπάρχει η επιλογή "DOWNLOAD YOUR CERTIFICATE"). Πρέπει να κάνετε login. Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Certificate”, θα εμφανιστεί “Download your certificate”. Μπορείτε να το εκτυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε σε pdf μορφή.
Μέσω των καρτελών “Teachers” και “Schools” μπορείτε να εκτυπώσετε κι άλλα πιστοποιητικά (αλλάζοντας κάθε φορά τα στοιχεία) για τους μαθητές σας ή κάποιον συνάδελφο που συμμετείχε στο πρόγραμμα ή ακόμα να διορθώσετε κάποιο λάθος στο όνομα σας ή το σχολείο σας.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για τη συμμετοχή σας στην Άνοιξη της Ευρώπης και τη συνεργασία που είχαμε. Χάρη στο ενδιαφέρον σας και τη συμβολή σας, η Ελλάδα ήταν δεύτερη σε αριθμό εγγεγραμμένων σχολείων (285). Επίσης, είχαμε δεκάδες συμμετοχές στις δραστηριότητες και τους διαγωνισμούς, συμμετοχές στα chats, ενώ πραγματοποιήθηκαν και διάφορες εκδηλώσεις, συζητήσεις, ομιλίες κτλ σε όλη την Ελλάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όλους.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά, με πιθανότερο θέμα το «Δημιουργικότητα και Καινοτομία». Θα ξεκινήσει σχεδόν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα των προηγούμενων ετών και να δοθεί αρκετός χρόνος στα σχολεία να προετοιμάσουν τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις τους. Σημαντικό είναι ότι πρέπει να γίνει εκ νέου εγγραφή των σχολείων. Για όλα αυτά θα σας ενημερώσω με λεπτομέρειες τον Σεπτέμβριο.

Καλό καλοκαίρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: